- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Paprikakaviaar met fetakaas
Paprikakaviaar met fetakaas
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
300 g Rode paprika(s), zonder zaadlijsten
120 g Fetakaas
120 g Walnoten
3 teentje Knoflook, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
15 druppel Druppels Tabasco ©
6 el Olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /5
Open de paprika. Haal de zaadjes eruit, verwijder de witte zaadlijsten. Kook op stoom door 25 cl water in de pan toe te voegen.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken
Stap 5 /5
Verwijder de velletjes. Lichtjes met alle andere ingrediënten mengen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
