- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Paprikakaviaar met fetakaas
Paprikakaviaar met fetakaas
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
300 g Rode paprika(s), zonder zaadlijsten
120 g Fetakaas
120 g Walnoten
3 teentje Knoflook, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
15 druppel Druppels Tabasco ©
6 el Olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /5
Open de paprika. Haal de zaadjes eruit, verwijder de witte zaadlijsten. Kook op stoom door 25 cl water in de pan toe te voegen.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken
Stap 5 /5
Verwijder de velletjes. Lichtjes met alle andere ingrediënten mengen.