- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Papillon van tomaat en hesp
Papillon van tomaat en hesp
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
500 g Pasta “farfalle”
1 l Groentebouillon
6 Sneetjes premium gekookte ham, in reepjes gesneden
225 g Kerstomaatjes, in 2 gesneden
90 g Geciseleerde sjalot
30 g Boter
Zout en peper
3 el Geciseleerde basilicum
120 g Geraspte Gruyère-kaas
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Ciseleer de sjalot.
Stap 3 /7
Ciseleer de basilicum.
Stap 4 /7
Doe de groentebouillon, de pasta, de tomaten, de boter en de sjalotten in de pan. Roeren.
Stap 5 /7
Onder druk laten koken.
Stap 6 /7
Gedurende 2 min. laten staan en pas dan de hesp en Gruyère-kaas toevoegen.
Stap 7 /7
Bestrooi het met basilicum en opdienen maar.