- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Osso bucco de veau
Osso bucco de veau
- Totale tijd 45min
- 20minVoorbereidingstijd 
- 25minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
4 personnes
- 1000 g Jarret de veau avec os 
- 200 g Pulpe de tomate 
- 24 g Fond de veau Maggi 
- 2 càc Zeste d'orange 
- 200 ml Eau 
- 100 g Oignons hachés 
- 1 càs Huile d'olive 
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Hacher l'oignon.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Ajouter l'oignon et le jarret dans la cuve. Faire revenir pendant 5 min.
Stap 5 /7
Ajouter tous les ingrédients. Ajouter le fond dilué dans l'eau. Mélanger.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Servir avec des tagliatelles fraîches.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
