- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kersengebak
Kersengebak
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
100 g Kersen, met pit
1 Ei(eren)
15 cl Melk
30 g Suiker
20 g Bloem
Boter om de taartvormen mee in te vetten
Poedersuiker om te decoreren
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng in een kom de eieren met de suiker. Voeg de bloem toe en vervolgens beetje voor beetje de melk.
Stap 3 /6
Verdeel de kersen in de taartvormen. Giet het mengsel over de kersen.
Stap 4 /6
Span folie over de taartvormen. Leg het bakpapier op de bodem van de kuip. Plaats de taartvormen in de kuip. Voeg 200 ml water toe.
Stap 5 /6
Kooktijd onder druk
Stap 6 /6
Eet lauwwarm of, in tegendeel, goed koud versierd met poedersuiker.