- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Geroosterde maïssalade
Geroosterde maïssalade
- Totale tijd 44min
- 20min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (8)
Dual Easy Fry & Grill XXL EZ9428F0 Air Fryer - 7 programma's - 6,5L + 4,5L Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855AF0 Airfryer – 8 programma’s – 7L – Speciale Ivoor Collectie Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
Voor de maïssalade:
6 Maïskolven
2 el Olijfolie
2 tl Gedroogde oregano
10 Radijsjes
2 Avocado's
3 Bosuitjes
250 g Rucola
250 g Bramen
Voor de dressing:
5 el Limoensap
2 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bestrijk de maïskolven met olijfolie en bestrooi met oregano.
Stap 2 /8
Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes. Schil de avocado's, haal de pit eruit en snijd ze blokjes. Was en snipper de bosuitjes.
Stap 3 /8
Meng in een grote kom het limoensap met de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /8
Voeg de rucola, schijfjes radijs, bramen, avocado, bosuitjes en vinaigrette toe.
Stap 5 /8
Plaats de maïskolven in het apparaat met de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /8
Draai de maïskolven halverwege het kookproces om.
Stap 7 /8
Controleer of de maïs goed gaar is en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 8 /8
Laat de maïskolven afkoelen zodat je ze vast kunt pakken. Snijd de maïs van de kolf en voeg toe aan de rest van de salade.
