- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Knapperige Ceasar salad met kip
Knapperige Ceasar salad met kip
- Totale tijd 29min
- 15min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
2 Eieren
200 g Mini kipfilets
5 el Bloem
2 Eidooiers
100 g Cornflakes
1 Baby sla (sucrine)
0.25 Rode kool
15 Gekleurde cherry tomaten
100 g Croutons
50 g Parmezaanse kaas
2 el Bieslook
Caesar dressing
Accessoires
Airfryer mandje
Bereiding
Stap 1 /12
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /12
Plaats de eieren in de kom met 1 liter water.
Stap 3 /12
Installeer de drukbescherming.
Stap 4 /12
Koken onder druk.
Stap 5 /12
Laat afkoelen en pel de eieren.
Stap 6 /12
Wentel de mini kipfilets door ze eerst door het bloem, dan door het geklopt eidooier en ten slotte door de fijngestampt cornflakes te rollen.
Stap 7 /12
Verwijder de drukbescherming.
Stap 8 /12
Plaats de kip in de airfry-mand. Zet de mand in de kom.
Stap 9 /12
Handmatig airfryen.
Stap 10 /12
Verdeel op borden een paar blaadjes baby sla, rode kool en cherry tomaten.
Stap 11 /12
Voeg er de gepaneerde kipstukjes, eieren, croutons, Parmezaanse kaas en een beetje fijngehakte bieslook aan toe.
Stap 12 /12
Druppel ten slotte Caesar dressing over de borden. Eet smakelijk.