- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Knapperige Buffalo bloemkool
Knapperige Buffalo bloemkool
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (2)
Ingrediënten
4 personen
1 Bloemkool
60 g Bloem
12 cl Water
1 tl Paprika
1 tl Knoflookpoeder
1 tl Zout
100 g Barbecuesaus
50 g Ketchup
1 tl Tabasco
Accessoires
Airfryer mandje
Bereiding
Stap 1 /10
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /10
Meng in een kom het bloem, water, paprika, knoflookpoeder en zout.
Stap 3 /10
Voeg de bloemkoolroosjes toe en bedek ze met het mengsel.
Stap 4 /10
Plaats de bedekte roosjes in het Airfry-mandje. Zet het mandje op zijn plaats.
Stap 5 /10
Handmatig airfryen.
Stap 6 /10
Meng in een kom de barbecuesaus, ketchup en Tabasco.
Stap 7 /10
Giet de gekookte roosjes in het sausmengsel en bedek ze gelijkmatig.
Stap 8 /10
Breng de sausbedekte roosjes terug in het Airfry-mandje.
Stap 9 /10
Handmatig airfryen.
Stap 10 /10
Serveer heet.