- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Appelcompote crèmeux
Appelcompote crèmeux
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 el Gesmolten boter
4 el Basterdsuiker
4 Bretonse shortbread koekjes
2 Eieren
350 g Appelcompote
15 cl Room
1 tl Kaneel
1 zakje Vanillesuiker
Accessoires
Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /7
Bestrijk de glaasjes met gesmolten boter en strooi er suiker over.
Stap 2 /7
Verkruimel de Bretonse shortbread koekjes over de bodem van de glaasjes.
Stap 3 /7
Meng in een mengkom de eieren, appelcompote, room, kaneel en vanillesuiker tot een glad mengsel.
Stap 4 /7
Giet het mengsel in de glaasjes.
Stap 5 /7
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /7
Laat na het koken de glaasjes afkoelen tot kamertemperatuur voordat je ze koelt.
Stap 7 /7
Serveer de glaasjes gekoeld.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
