- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aardbeien eierroom
Aardbeien eierroom
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (4)
Ingrediënten
4 personen
2 Hele eieren
1 Eidooier
50 g Basterdsuiker
25 cl Volle melk
1 Vanillestokje
120 g Aardbeien
Accessoires
Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de eieren, eidooier en basterdsuiker tot een glad geheel.
Stap 2 /5
Verhit de melk met het vanillestokje, doormidden gesneden en uitgeschraapt, en giet het geleidelijk over het eier- en suikermengsel, al roerend.
Stap 3 /5
Verdeel de aardbeien over de glaasjes en giet het mengsel erover.
Stap 4 /5
Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 5 /5
Laat na het koken de glaasjes afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar in de koelkast met de deksels erop.