- Homepage
- Recipe Details Page
Zwarte woud
- Totale tijd 1u 52min
- 30min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 Ei
50 g Suiker
40 g Margarine
55 g Yoghurt
30 g Bloem
20 g Bittere cacaopoeder
5 g Bakpoeder
70 g Kersen op siroop
20 cl Vloeibare roombloemen “crème fleurette”
Chocolade
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
1 Ei 50g Suiker 40g Margarine 55g Yoghurt 30g Bloem 20g Bittere cacaopoeder 5g Bakpoeder 70g Kersen op siroop 20cl Vloeibare roombloemen “crème fleurette” krul Chocolade
Stap 2 /5
Meng de margarine met de suiker. Voeg het ei, de yoghurt en de gezeefde bloem/cocoa/gist toe.
1 Ei 50g Suiker 40g Margarine 55g Yoghurt 30g Bloem 20g Bittere cacaopoeder 5g Bakpoeder
Stap 3 /5
De bakvorm invetten. Doe het beslag erin. Bedek het met folie. Doe het in het stoommandje en plaats het in de pan met 40 cl water.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken.
Stap 5 /5
Laat het afkoelen. Snijd het in schijfjes. Werk het geheel af door toevoeging van kersen en slagroom.
70g Kersen op siroop 20cl Vloeibare roombloemen “crème fleurette”