- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zwarte woud
Zwarte woud
- Totale tijd 1u 52min
- 30min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Ei
50 g Suiker
40 g Margarine
55 g Yoghurt
30 g Bloem
20 g Bittere cacaopoeder
5 g Bakpoeder
70 g Kersen op siroop
20 cl Vloeibare roombloemen “crème fleurette”
Chocolade
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de margarine met de suiker. Voeg het ei, de yoghurt en de gezeefde bloem/cocoa/gist toe.
Stap 3 /6
De bakvorm invetten. Doe het beslag erin. Bedek het met folie.
Stap 4 /6
Doe het in het stoommandje en plaats het in de pan met 40 cl water.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken.
Stap 6 /6
Laat het afkoelen. Snijd het in schijfjes. Voeg kersen en slagroom toe.