- Homepage
- Recipe Details Page
Zwarte Venere rijst met inktvis
- Totale tijd 1u 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Inktvis
300 g Venere rijst
90 cl Gevogeltebouillon
110 g Ajuin
6 g Look
1 snuifje Paprikapoeder
40 g Habaneropeper
2 cl Olijfolie
Zout, peper
Granaatappel
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de geschilde en in stukjes gesneden ajuin en look en het chilipepertje zonder zaadlijsten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
110g Ajuin 6g Look 40g Habaneropeper
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het mes door de menger. Voeg de olijfolie en de inktvis toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
500g Inktvis 2cl Olijfolie Zout, peper
Menger
Stap 3 /4
Doe de rijst erbij. Voeg de bouillon en het paprikapoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
300g Venere rijst 90cl Gevogeltebouillon 1snuifje Paprikapoeder
Menger
Stap 4 /4
Serveer de rijst met de inktvis en wat granaatappelpitjes.
Granaatappel