Zwarte Venere rijst met inktvis
- Totale tijd 1u 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Inktvis
300 g Venere rijst
90 cl Gevogeltebouillon
110 g Ajuin
6 g Look
1 snuifje Paprikapoeder
40 g Habaneropeper
2 cl Olijfolie
Zout, peper
Granaatappel
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de geschilde en in stukjes gesneden ajuin en look en het chilipepertje zonder zaadlijsten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Vervang het mes door de menger. Voeg de olijfolie en de inktvis toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Doe de rijst erbij. Voeg de bouillon en het paprikapoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Serveer de rijst met de inktvis en wat granaatappelpitjes.