- Homepage
- Recipe Details Page
Zwarte Venere rijst met inktvis
- Totale tijd 1u 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
250 g *Inktvis
150 g *Venere rijst
50 cl *Gevogeltebouillon
0.5 *Ajuin
1 teentje *Look
1 snuifje *Paprikapoeder
0.5 *Habaneropeper
1 *Olijfolie
*Zout, peper
*Granaatappel
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
*Pel de ajuin en het teentje knoflook. Snijd ze in stukjes. Verwijder de zaadlijsten van de chilipeper.
0.5 *Ajuin 1teentje *Look 0.5 *Habaneropeper
Stap 2 /5
*Doe de ajuin, de knoflook en de chilipeper in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
0.5 *Ajuin 1teentje *Look 0.5 *Habaneropeper
Ultrablade hakmes
Stap 3 /5
*Vervang het mes door de menger en giet er de olijfolie bij. Voeg de inktvis toe en kruid met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
250g *Inktvis 1 *Olijfolie *Zout, peper
Menger
Stap 4 /5
*Voeg de rijst, de bouillon en het paprikapoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g *Venere rijst 50cl *Gevogeltebouillon 1snuifje *Paprikapoeder
Menger
Stap 5 /5
*Serveer de rijst met de inktvis en wat granaatappelpitjes.
*Granaatappel