- Homepage
- Zoet soezenbeslag
Zoet soezenbeslag
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
25 stuks
80 g Boter
40 g Suiker
1 snuifje Zout
150 g Bloem
25 cl Water
4 Eieren
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe het water, de boter, de suiker en het zout in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Voeg het meel toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Verwijder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de eieren één per één toe.
Stap 4 /4
Gebruik het deeg onmiddellijk.