Zelfgemaakte granolareep
Moulinex
Recept door Moulinex

Zelfgemaakte granolareep

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 29min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    19min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 150 g Havervlokken

  • 100 Rijstvlokken

  • 50 Pecannoten

  • 50 g Fijngehakte amandelen

  • 50 g Gedroogde veenbessen

  • 50 Bruine suiker

  • 160 g Agavesiroop (of honing)

  • 3 Zonnebloemolie

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /3

Doe de olie, de bruine suiker en de agavesiroop in de kom met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.

  • 50 Bruine suiker
  • 160g Agavesiroop (of honing)
  • 3 Zonnebloemolie
  • Ultrablade hakmes

Stap 2 /3

Voeg havervlokken, rijstvlokken, gehakte amandelen, veenbessen en pecannoten toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.

  • 150g Havervlokken
  • 100 Rijstvlokken
  • 50 Pecannoten
  • 50g Fijngehakte amandelen
  • 50g Gedroogde veenbessen
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /3

Verwarm de oven voor op 160°C.Stort het verkregen deeg op een licht geoliede vierkante bakplaat en druk goed aan.Zet 15 minuten in de oven.Laat de granola afkoelen en haal hem uit de vorm. Snijd voorzichtig in repen.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228