- Homepage
- Zelfgemaakte granolareep
Zelfgemaakte granolareep
- Totale tijd 29min
- 10min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Ingrediënten
4 personen
150 g Havervlokken
100 Rijstvlokken
50 Pecannoten
50 g Fijngehakte amandelen
50 g Gedroogde veenbessen
50 Bruine suiker
160 g Agavesiroop (of honing)
3 Zonnebloemolie
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Doe de olie, de bruine suiker en de agavesiroop in de kom met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /3
Voeg havervlokken, rijstvlokken, gehakte amandelen, veenbessen en pecannoten toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /3
Verwarm de oven voor op 160°C.Stort het verkregen deeg op een licht geoliede vierkante bakplaat en druk goed aan.Zet 15 minuten in de oven.Laat de granola afkoelen en haal hem uit de vorm. Snijd voorzichtig in repen.