- Homepage
- Recipe Details Page
Zelfgemaakte granolareep
- Totale tijd 29min
- 10min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
150 g Havervlokken
100 Rijstvlokken
50 Pecannoten
50 g Fijngehakte amandelen
50 g Gedroogde veenbessen
50 Bruine suiker
160 g Agavesiroop (of honing)
3 Zonnebloemolie
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /3
Doe de olie, de bruine suiker en de agavesiroop in de kom met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
50 Bruine suiker 160g Agavesiroop (of honing) 3 Zonnebloemolie
Ultrablade hakmes
Stap 2 /3
Voeg havervlokken, rijstvlokken, gehakte amandelen, veenbessen en pecannoten toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
150g Havervlokken 100 Rijstvlokken 50 Pecannoten 50g Fijngehakte amandelen 50g Gedroogde veenbessen
Ultrablade hakmes
Stap 3 /3
Verwarm de oven voor op 160°C.Stort het verkregen deeg op een licht geoliede vierkante bakplaat en druk goed aan.Zet 15 minuten in de oven.Laat de granola afkoelen en haal hem uit de vorm. Snijd voorzichtig in repen.