- Homepage
- Recipe Details Page
Zeevruchtensalade
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
150 g Rauwe garnalen
400 g Mosselen
50 g Ajuin
50 g Rode paprika
50 g Tomaten
10 cl Olijfolie
2 cl Sherryazijn
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 2 /7
Doe de het stoommandje in de keukenmachine. Doe de mosselen en garnalen in het mandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Rauwe garnalen 400g Mosselen Water
Stoommandje
Stap 3 /7
Giet het water uit de mengkom.
Stap 4 /7
Doe de gepelde en in stukjes gesneden ui, de paprika en de in grove stukken gesneden tomaten in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes.
50g Ajuin 50g Rode paprika 50g Tomaten
Ultrablade hakmes
Stap 5 /7
Voeg de olijfolie en de azijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
10cl Olijfolie 2cl Sherryazijn Zout
Ultrablade hakmes
Stap 6 /7
Leg de garnalen in een schaal. Haal de mosselen uit de schelp en voeg ze toe.
Stap 7 /7
Overgiet met de saus en dien koud op.