Zeevruchtensalade
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
150 g Rauwe garnalen
400 g Mosselen
50 g Ajuin
50 g Rode paprika
50 g Tomaten
10 cl Olijfolie
2 cl Sherryazijn
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /7
Doe de het stoommandje in de keukenmachine. Doe de mosselen en garnalen in het mandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Giet het water uit de mengkom.
Stap 4 /7
Doe de gepelde en in stukjes gesneden ui, de paprika en de in grove stukken gesneden tomaten in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes.
Stap 5 /7
Voeg de olijfolie en de azijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Leg de garnalen in een schaal. Haal de mosselen uit de schelp en voeg ze toe.
Stap 7 /7
Overgiet met de saus en dien koud op.