Zeetong met amandelen
- Totale tijd 41min
- 10min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
225 g Sperziebonen
0.5 Citroen
335 g Zeetongfilet
15 g Amandelschilfers
50 g Boter
Accessoires
Stoom- accessoire Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Weeg de sperziebonen af in een pot. Snijd ze bij en zet ze apart.
Stap 2 /7
Voeg de boter en de amandelschilfers toe aan de mengkom met de menger. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Zet opzij in een kom. Was en droog de mixerkom.
Stap 4 /7
Giet 0,7 L water in de mixerkom.
Stap 5 /7
Vergrendel het deksel zonder de dop. Leg een vel bakpapier in de stoompan en leg de sperziebonen erin. Stel de stomer in. Sluit het deksel en druk op "Start".
Stap 6 /7
Leg de zeetong boven op de bonen in de stoompan. Sluit het deksel en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Giet de boter en de amandelen over de vis en serveer met de sperziebonen en de citroen.