- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zeeduivel Amerikaanse
Zeeduivel Amerikaanse
- Totale tijd 26min
- 20min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 el Plantaardige olie
2 Zeeduivelfilets (150 g)
1 Fijngesneden sjalotten
10 cl Witte wijn
3 cl Gognac
100 g Wortelen in julienne
50 g Preiwit in julienne
1 tl Tomatenpuree
100 g Kreeftenbisque
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /10
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /10
Snijd de sjalotten in ringen.
Stap 3 /10
Snijd de wortelen in julienne.
Stap 4 /10
Snijd het wit van de prei in kleine blokjes.
Stap 5 /10
Doe de olie in de kuip.
Stap 6 /10
Laat de zeeduivelfilets lichtjes aankleuren. Haal ze vervolgens uit de kuip.
Stap 7 /10
Voeg de andere ingrediënten toe en meng goed terwijl u het aanbaksel op de bodem losschraapt.
Stap 8 /10
Leg de vis op de groenten.
Stap 9 /10
Snelkookfunctie
Stap 10 /10
Dien op met rijst gekruid met dragon.