- Homepage
- Recipe Details Page
Zeebarbeel op Provençaalse wijze
- Totale tijd 21min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 Schoongemaakte en geschubde zeebarbelen van 175 g
600 g Gepelde en fijngehakte tomaten
45 Zwarte olijven, ontpit
1.5 Ui(en), gepeld en gesnipperd
15 straaltje Ansjovisfilets in zout
2 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Spoel de zeebarbelen af en verwijder alle schubben.Doe de olie in de pot.
6 Schoongemaakte en geschubde zeebarbelen van 175 g
Stap 3 /6
Laat de ui lichtjes aankleuren.Voeg de tomaten en de olijven toe, samen met 5 cl water.Laat koken tot alles zacht is.
600g Gepelde en fijngehakte tomaten 45 Zwarte olijven, ontpit 1.5 Ui(en), gepeld en gesnipperd
Stap 4 /6
Voeg de zeebarbelen toe.Breng op smaak met peper en zout.
Zout, peper
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Giet alles op een groot bord.Decoreer met gehakte ansjovisfilets.
15straaltje Ansjovisfilets in zout