Zeebaars met groene curry en kokosmelk
- Totale tijd 43min
- 15min
Voorbereidingstijd - 28min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Zeebaarsfilet
10 cl Witte wijn
2 Wortelen
2 Sjalotten
1 Prei
1 Olijfolie
30 cl Gevogeltebouillon
1 el Bloem
20 cl Kokosmelk
1 tl Groene curry
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /6
Rol de zeebaarsfilets op en prik ze vast met een houten tandenstoker. Schil de wortels en snijd ze in schijfjes.Snijd de prei in ringetjes en spoel goed af.Pel de sjalotten.
Stap 2 /6
Doe de sjalotten in de kom van de keukenrobot met het ultrablade hakmes.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Vervang het hakmes door de menger en voeg de olijfolie toe.Vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'.Bestrooi na 2 minuten met bloem en giet er de witte wijn bij.
Stap 4 /6
Voeg aan het einde van het programma de groenten en de bouillon toe.Breng op smaak met zout en peper. Leg de zeebaarsfilets in het stoommandje.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Neem aan het einde van het koken de zeebaarsfilets uit het stoommandje.Voeg de kokosmelk en groen curry toe.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Doe alles opnieuw in de kom.Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.