Zalmterrine met kurkuma
- Totale tijd 55min
- 20min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
400 g Verse zalm (verkruimelen)
75 g Verkruimelde gerookte zalm
45 g Verse kaas
3 Eiwitten
1 tl Kurkuma
3 el Olie
Zout, peper
54 cl Schotel van glas of aandewerk
Keukenfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Kook de zalm en verkruimel het visvlees naarmate de vis gaart. Leg op een bord en vermeng met alle ingrediënten.
Stap 4 /6
Doe het mengsel in een terrine. Bedek dit met huishoudfolie, zet ze in het stoommandje en plaats het dan in de kuip met 20 cl water.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Laat afkoelen. Dien op met mayonaise.