Zalmragout
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Zalmfilet, in blokjes van ongeveer 30 g gesneden
100 g Witte champignons, fijngesneden
0.5 Ui(en), fijngesnipperd
100 g Wortel, fijn gesneden
50 g Gekookte mosselen
1 Bouquet garni
0.5 takje Rozemarijn
10 cl Vloeibare volle room (met 30% vet)
10 cl Visfumet
1 el Fijngehakte peterselie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd de witte champignons fijn.
Stap 3 /6
Snipper de ui.
Stap 4 /6
Doe alle ingrediënten in de kuip. Kruid met peper en zout. Sluit af.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Verwijder de rozemarijn en het bouquet garni. Dien op met peterselie en basmatirijst.