Zalmragout
Moulinex
Recept door Moulinex

Zalmragout

Beoordeling met vier sterren (gemiddeld)

4/5

  • Totale tijd 18min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    3min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 300 g Zalmfilet, in blokjes van ongeveer 30 g gesneden

  • 100 g Witte champignons, fijngesneden

  • 0.5 Ui(en), fijngesnipperd

  • 100 g Wortel, fijn gesneden

  • 50 g Gekookte mosselen

  • 1 Bouquet garni

  • 0.5 takje Rozemarijn

  • 10 cl Vloeibare volle room (met 30% vet)

  • 10 cl Visfumet

  • 1 el Fijngehakte peterselie

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

Snijd de witte champignons fijn.

Stap 3 /6

Snipper de ui.

Stap 4 /6

Doe alle ingrediënten in de kuip. Kruid met peper en zout. Sluit af.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Verwijder de rozemarijn en het bouquet garni. Dien op met peterselie en basmatirijst.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228