Zalmhaasje met ratte
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Zalmmoten
40 bladje Basilicumblaadjes, fijngehakt
24 g Gevogeltefond van MAGGI
12 Ratte-aardappelen
250 ml Water
8 sneetje Kipfilet HERTA
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Bedek de zalm met de basilicum zoals u voor een braadstuk doet. Wikkel de basilicum eromheen en bind vast.
Stap 3 /7
Doe de zalm in de pot.
Stap 4 /7
Braad aan elke zijde 5 minuten aan.
Stap 5 /7
Voeg de aardappelen toe.Voeg de verdunde fond met water toe.Meng alles goed.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
Haal de aardappelen en de zalm uit de pot.Bind de saus door ze 5 min.