- Homepage
- Recipe Details Page
Zalmforel in 't groen
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1000 g Zalmforelfilet
100 g Spinazie
100 g Zuring
20 g Peterselie
20 g Dragon
10 g Salie
10 g Munt
10 cl Groentebouillon
25 g Boter
10 cl Dikke verse room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Gaar de zalmforelfilet in stoom of in een court-bouillon.
1000g Zalmforelfilet
Stap 2 /5
Doe de in grote stukken gehakte en gewassen spinazie, zuring en kruiden in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes.
100g Spinazie 100g Zuring 20g Peterselie 20g Dragon 10g Salie 10g Munt
Stap 3 /5
Voeg de groentebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
10cl Groentebouillon
Ultrablade hakmes
Stap 4 /5
Voeg de room en de boter toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
25g Boter 10cl Dikke verse room Zout
Ultrablade hakmes
Stap 5 /5
Dien warm op over de forel.