Zalmforel in 't groen
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1000 g Zalmforelfilet
100 g Spinazie
100 g Zuring
20 g Peterselie
20 g Dragon
10 g Salie
10 g Munt
10 cl Groentebouillon
25 g Boter
10 cl Dikke verse room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Gaar de zalmforelfilet in stoom of in een court-bouillon.
Stap 2 /5
Doe de in grote stukken gehakte en gewassen spinazie, zuring en kruiden in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes.
Stap 3 /5
Voeg de groentebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de room en de boter toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien warm op over de forel.