Salmon with fennel and carrots
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
1 g Zalm
0.5 reepje Venkel
100 g Wortelen
5 cl Water
1 Citroen
0.5 tl Ras-el-hanout
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /5
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /5
Doe de venkel en wortel in het reservoir. Leg de zalm bovenop de groenten. Besprenkel met water, citroensap en citroenzeste. Breng op smaak met ras-el-hanout, zout en peper.
Stap 4 /5
Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 5 /5
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.