- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (2)
Ingrediënten
6 personen
VIS INGREDIËNTEN:
6 Zalmfilets (ongeveer 150 g per stuk)
3 el Eetlepels olijfolie
6 el Eetlepels cajunkruiden
Zout, peper
BIJGERECHT INGREDIËNTEN:
600 g Sperziebonen
3 el Eetlepels olijfolie
3 teentje Teentjes knoflook, fijngesneden
1.5 Limoen, in kwartjes gesneden
1.5 el Fijngesneden koriander
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /7
Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /7
Zet lade 1 aan. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1.
Stap 4 /7
Zet lade 2 aan. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.
Stap 5 /7
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 6 /7
Voeg de zalm en de groenten halverwege het kookproces samen. Controleer of het goed gaar is en bak indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 7 /7
Garneer de groenten vóór het serveren met een partje limoen en bestrooi met koriander.