Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook - Recepten DUAL EASY FRY XXL | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 30min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • VIS INGREDIËNTEN:

  • 6 Zalmfilets (ongeveer 150 g per stuk)

  • 3 el Eetlepels olijfolie

  • 6 el Eetlepels cajunkruiden

  • Zout, peper

  • BIJGERECHT INGREDIËNTEN:

  • 600 g Sperziebonen

  • 3 el Eetlepels olijfolie

  • 3 teentje Teentjes knoflook, fijngesneden

  • 1.5 Limoen, in kwartjes gesneden

  • 1.5 el Fijngesneden koriander

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /7

Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.

  • 6 Zalmfilets (ongeveer 150 g per stuk)
  • 3el Eetlepels olijfolie
  • 6el Eetlepels cajunkruiden
  • Zout, peper

Stap 2 /7

Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.

  • 600g Sperziebonen
  • 3el Eetlepels olijfolie
  • 3teentje Teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1.5el Fijngesneden koriander
  • Zout, peper

Stap 3 /7

Zet lade 1 aan. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1.

Stap 4 /7

Zet lade 2 aan. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.

Stap 5 /7

Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 6 /7

Voeg de zalm en de groenten halverwege het kookproces samen. Controleer of het goed gaar is en bak indien nodig nog een paar minuten extra.

Stap 7 /7

Garneer de groenten vóór het serveren met een partje limoen en bestrooi met koriander.