Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
Moulinex
Recept door Moulinex

Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 20min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • Voor de vis:

  • 4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk)

  • 2 el Olijfolie

  • 4 el Cajunkruiden

  • Zout, peper

  • Voor de sperziebonen:

  • 400 g Sperziebonen

  • 2 el Olijfolie

  • 2 teentje Fijngesneden knoflook

  • 1 el Fijngesneden koriander

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /7

Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.

  • 4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk)
  • 2el Olijfolie
  • 4el Cajunkruiden
  • Zout, peper

Stap 2 /7

Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.

  • 400g Sperziebonen
  • 2el Olijfolie
  • 2teentje Fijngesneden knoflook
  • 1el Fijngesneden koriander
  • Zout, peper

Stap 3 /7

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 8 minuten aan op 200 °C. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.

Stap 4 /7

Druk op SYNC zodat zowel de zalm als de groenten op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 5 /7

Draai de zalm en de groenten halverwege het kookproces om.

Stap 6 /7

Controleer of de gehaktballetjes goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.

Stap 7 /7

Schep vlak voor het opdienen zoete chilisaus over de zalm en bestrooi met rode chilipeper, bosuitjes en sesamzaadjes. Serveer de groenten direct met een partje limoen en bestrooi met koriander.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228