Wortelen erwten spek
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Erwten, diepgevroren
0.5 Gesnipperde uien
100 g Spekjes
25 g Boter
100 g Wortelen in blokjes
6 cl Gevogeltebouillon
0.5 el Gesnipperde verse munt
Zout en peper
0.5 Hart van sla in blokjes
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Snijd de wortelen in blokjes.
Stap 3 /9
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 4 /9
Snijd de muntblaadjes fijn.
Stap 5 /9
Doe de boter in de kuip.
Stap 6 /9
Laat de spekreepjes aankleuren en voeg de wortelen en de uien toe. Laat enkele minuten aankleuren.
Stap 7 /9
Voeg de diepvrieserwtjes, de slahartjes en de gevogeltefond toe. Meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie
Stap 9 /9
Voeg de munt toe. Dien op!