Worst van Montbéliard
- Totale tijd 9min
- 5min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Worst van Montbéliard
200 g Mengeling van boschampignons in blik
4 cl Porto
2 el Olijfolie
175 g Parijse champignons in plakjes
2 Snufje gehakte bladpeterselie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de witte champignons in dunne plakjes.
Stap 3 /8
Hak de peterselie fijn.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Sauteer de witte champignons. Voeg na enkele minuten het paddenstoelenmengsel toe.
Stap 6 /8
Prik één keer door het vel van de worstjes. Voeg de worstjes en de porto toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Snijd de worstjes in schijfjes en voeg de bladpeterselie toe aan de champignons. Dien op.