- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Witte vis met een broccolikorstje
Witte vis met een broccolikorstje
- Totale tijd 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
300 g Broccoliroosjes
6 el Olijfolie
3 el Peterselie
1 el Dille
50 g Parmezaanse kaas
4 Kabeljauwfilets
4 el Mosterd
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de helft van de broccoliroosjes. Maal ze fijn met behulp van een rasp met kleine gaatjes. Zet apart.
Stap 2 /6
Breng een pan met water aan de kook. Breng het water op smaak met zout en voeg de resterende broccoliroosjes toe. Kook 4 minuten op een middelhoog vuur. Giet af. Doe de gekookte roosjes in een taartvorm die geschikt is voor de grootte van het apparaat. Zet apart.
Stap 3 /6
Maak het paneermeel: meng de apart gehouden broccolivlokjes, de olijfolie, de peterselie, de dille en de Parmezaanse kaas in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /6
Leg de kabeljauw in de gratinschotel, bovenop de broccoliroosjes. Gebruik een lepel om elke kabeljauwrug met mosterd in te smeren en bedek de vis dan met het broccolipaneermeel.
Stap 5 /6
Zet de taartvorm in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 6 /6
Dien onmiddellijk op.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
