- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- *Broccoli-crusted white fish steaks
*Broccoli-crusted white fish steaks
- Totale tijd 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (12)
Easy Fry Silence air fryer EZ552DF0 - Air fryer- 5L - Stille technologie Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Stille technologie Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Dual Easy Fry & Grill XXL EZ9428F0 Air Fryer - 7 programma's - 6,5L + 4,5L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
300 g Broccoliroosjes
6 el Olijfolie
3 el Peterselie
1 el Dille
50 g Parmezaanse kaas
4 Kabeljauwfilets
4 el Mosterd
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de helft van de broccoliroosjes. Maal ze fijn met behulp van een rasp met kleine gaatjes. Zet apart.
Stap 2 /6
Breng een pan met water aan de kook. Breng het water op smaak met zout en voeg de resterende broccoliroosjes toe. Kook 4 minuten op een middelhoog vuur. Giet af. Doe de gekookte roosjes in een taartvorm die geschikt is voor de grootte van het apparaat. Zet apart.
Stap 3 /6
Maak het paneermeel: meng de apart gehouden broccolivlokjes, de olijfolie, de peterselie, de dille en de Parmezaanse kaas in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /6
Leg de kabeljauw in de gratinschotel, bovenop de broccoliroosjes. Gebruik een lepel om elke kabeljauwrug met mosterd in te smeren en bedek de vis dan met het broccolipaneermeel.
Stap 5 /6
Zet de taartvorm in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 6 /6
Dien onmiddellijk op.