- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vol-au-vent
Vol-au-vent
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
300 g Kippenborst in kleine blokjes
100 g Champignons diepgevroren
30 g Boter
30 g Maizena
7.5 cl Vloeibare room
35 cl Gevogeltefond
Zout en peper
Peterselie
Bladerdeeg voor vol-au-vent
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten. Respecteer de hoeveelheden om foutcodes te vermijden.
Stap 2 /6
Snijd het kippenwit in kleine blokjes.
Stap 3 /6
Voeg de boter toe. Bruin het kippenwit. Bruin het kippenwit.
Stap 4 /6
Voeg de rest van de ingrediënten toe, te beginnen met de vaste ingrediënten, en meng alles door elkaar.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 3 min
Stap 6 /6
Voeg de maïzena toe. Meng. Breng op smaak en dien op!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
