Vol-au-vent
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Kippenborst in kleine blokjes
100 g Champignons diepgevroren
30 g Boter
55 g Bloem
7.5 cl Vloeibare room
35 cl Gevogeltefond
Zout en peper
Peterselie
Bladerdeeg voor vol-au-vent
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd het kippenwit in kleine blokjes.
Stap 3 /6
Voeg de boter toe. Bruin het kippenwit. Bruin het kippenwit.
Stap 4 /6
Voeg de rest van de ingrediënten toe, te beginnen met de vaste ingrediënten, en meng alles door elkaar.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 3 min
Stap 6 /6
Breng op smaak en dien op!