Vlees gevuld met kaas
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Vache qui rit®
200 g Worstenvlees
100 g Rundergehakt (of meer worstenvlees)
0.5 Zoete of witte ui
1 teentje Look, gepeld en gehakt
2 tl Ketchup®
0.5 Courgettes, gewassen en in blokjes gesneden
0.5 Kleine aubergines, gewassen en in blokjes gesneden
200 g Aardappelen, gewassen, geschild en in blokjes
Zout
Bereiding
Stap 1 /12
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /12
Was en snijd de courgettes in blokjes.
Stap 3 /12
Was en snijd de aubergines in blokjes.
Stap 4 /12
Peel en hak en look.
Stap 5 /12
Peel en snipper de ui.
Stap 6 /12
Was, peel en snijd de aardappelen in blokjes.
Stap 7 /12
Meng de 2 vleessoorten met de Ketchup®. Vorm 1 grote gehaktbal per persoon, en vul elke gehaktbal met een portie kaas.
Stap 8 /12
Doe de olie in de kuip.
Stap 9 /12
Stoof de uien. Voeg de helft van de groenten toe.
Stap 10 /12
Zet bovenop de gehaktballen. Voeg de rest van de groenten toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 11 /12
Snelkookfunctie
Stap 12 /12
Dien op.