- Homepage
 - Vind een recept
 - Al onze recepten
 - Vispotje met bloemkool
 
Vispotje met bloemkool
- Totale tijd 20min
 
- 10min
Voorbereidingstijd  - 10min
Gaartijd  - 0min
Afkoeltijd  
Ingrediënten
4 personen
300 g Kabeljauw, ontzout en zonder graat (of kabeljauwfilet)
600 g Bloemkoolroosjes, in stukjes gesneden
200 g Puree-aardappels, geschild en in blokjes gesneden
16 cl Vloeibare crème
4 takje Tijm
2 bladje Laurierblaadjes
2 teentje Knoflook, ontkiemd en gesnipperd
2 tl Zout, peper
4 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bak de kabeljauw. Bewerk met een houten lepel om de kabeljauw te verdelen in stukjes. Haal uit de pan.
Stap 4 /6
Doe de bloemkool, aardappels, tijm, knoflook, laurier, het zout en de peper in de kuip met 70 ml water.
Stap 5 /6
Kooktijd onder hoge druk: 10 min.
Stap 6 /6
Voeg de vis en de crème toe en meng goed door elkaar.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
