- Homepage
- Vispotje met bloemkool
Vispotje met bloemkool
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
300 g Kabeljauw, ontzout en zonder graat (of kabeljauwfilet)
600 g Bloemkoolroosjes, in stukjes gesneden
200 g Puree-aardappels, geschild en in blokjes gesneden
16 cl Vloeibare crème
4 takje Tijm
2 bladje Laurierblaadjes
2 teentje Knoflook, ontkiemd en gesnipperd
2 tl Zout, peper
4 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bak de kabeljauw. Bewerk met een houten lepel om de kabeljauw te verdelen in stukjes. Haal uit de pan.
Stap 4 /6
Doe de bloemkool, aardappels, tijm, knoflook, laurier, het zout en de peper in de kuip met 70 ml water.
Stap 5 /6
Kooktijd onder hoge druk: 10 min.
Stap 6 /6
Voeg de vis en de crème toe en meng goed door elkaar.