- Homepage
- Recipe Details Page
Vispakketjes met vanille
- Totale tijd 38min
- 10min
Voorbereidingstijd - 28min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
2 teentje Vanille
100 g Licht gezouten zachte boter
0.5 Sjalotten
5 cl Witte wijn
2.5 cl Witte azijn
1 el Visbouillon
20 cl Room
4 straaltje Kabeljauwfilets zonder vel
Zout en vers gemalen peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Klopper Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /6
Schraap de vanillestokjes uit om de zaadjes te verwijderen. Meng de boter met de vanillezaadjes in een kom en zet in de koelkast.
2teentje Vanille 100g Licht gezouten zachte boter
Stap 2 /6
Pel de sjalot. Voeg de sjalot toe aan de mengkom met het Ultrablade-mes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
0.5 Sjalotten
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Vervang het Ultrablade-mes door de garde. Voeg de wijn, azijn en visbouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
5cl Witte wijn 2.5cl Witte azijn 1el Visbouillon
Klopper
Stap 4 /6
Voeg de vanilleboter toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de room geleidelijk toe via de vulstop. Zet de saus apart.
2teentje Vanille 100g Licht gezouten zachte boter
Klopper
Stap 5 /6
Giet 0.7 L water in de mengkom. Voeg het externe stoommandje toe. Snijd rechthoekjes van bakpapier en leg de vis erop. Leg er wat vanilleboter op en breng op smaak met peper en zout. Maak de pakketjes dicht. Leg de pakketjes in het stoommandje. Sluit het deksel en druk op'Start'.
2teentje Vanille 100g Licht gezouten zachte boter 20cl Room 4straaltje Kabeljauwfilets zonder vel
Stoom- accessoire
Stap 6 /6
Dien op met de vanillesaus.