Visfilet met amandelen
Moulinex
Recept door Moulinex

Visfilet met amandelen

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 21min
  • Voorbereidingstijd
    12min
  • Gaartijd
    9min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 6 Kabeljuawhaasjes van 150 g (of rivierbaars, snapper)

  • 120 g Witte amandelen in hun

  • 3 el Verse gember, geraspt

  • 6 Geschilde sjalloten

  • 1.5 tl Gemalen Spaanse peper

  • 3 tl Nuoc-mâm saus

  • 6 Pijpajuinjes

  • 3 Bruine suiker

  • 3 Limoenen (1/2 voor het sap en 1/2 in partjes om te versieren)

Bereiding

Stap 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Was en rasp de gember.

Stap 3 /7

Voeg de amandelen in de kom. Rooster ze (bak ze goudbruin).

Stap 4 /7

Neem ze van het vuur, mix ze met alle ingrediënten en bol van de uien, bewaar de groene stukken voor de versiering.

Stap 5 /7

Bedek 1 kant van de haasjes met pasta. Wikkel ze in vetvrij papier. Plaats ze in het stoommandje. Giet 25 cl warm water in de kom.

Stap 6 /7

Snelkookfunctie

Stap 7 /7

Verwijder het vetvrij papier. Versier met ui- en citroenstengels. Dien op met rijst.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228