- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Visfilet met amandelen
Visfilet met amandelen
- Totale tijd 21min
- 12minVoorbereidingstijd 
- 9minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
6 personen
- 6 Kabeljuawhaasjes van 150 g (of rivierbaars, snapper) 
- 120 g Witte amandelen in hun 
- 3 el Verse gember, geraspt 
- 6 Geschilde sjalloten 
- 1.5 tl Gemalen Spaanse peper 
- 3 tl Nuoc-mâm saus 
- 6 Pijpajuinjes 
- 3 Bruine suiker 
- 3 Limoenen (1/2 voor het sap en 1/2 in partjes om te versieren) 
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was en rasp de gember.
Stap 3 /7
Voeg de amandelen in de kom. Rooster ze (bak ze goudbruin).
Stap 4 /7
Neem ze van het vuur, mix ze met alle ingrediënten en bol van de uien, bewaar de groene stukken voor de versiering.
Stap 5 /7
Bedek 1 kant van de haasjes met pasta. Wikkel ze in vetvrij papier. Plaats ze in het stoommandje. Giet 25 cl water in de kom.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Verwijder het vetvrij papier. Versier met ui- en citroenstengels. Dien op met rijst.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
