- Homepage
- Recipe Details Page
Vetvrije aardappelsalade
- Totale tijd 1u 6min
- 15min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
400 g Aardappelen
0.5 Groene peper
0.25 Rode peper
0.5 Ui
2 Augurken
Voor de saus:
210 g Ingemaakte witte bonen
80 ml Sojamelk
20 g Cashewnoten
1 teentje Versnipperde knoflook
0.5 el Citroensap
0.5 el Witte azijn of appelazijn
0.25 tl Zout
Peper
0.5 Bieslook
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Was en schil de aardappels en snij ze in blokjes. Giet 0,7 l water in de mixerkom. Leg de aardappelen in het stoommandje en plaats het mandje in de mixerkom. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’ Zet de aardappelen opzij.
400g Aardappelen
Stoommandje
Stap 2 /5
Week de cashewnoten 30 minuten lang in een kleine kom met warm water.
20g Cashewnoten
Stap 3 /5
Vervang het stoommandje door het Ultrablade-mes. Voeg de witte bonen, sojamelk, cashewnoten, look, citroensap, azijn en zout en peper toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
210g Ingemaakte witte bonen 80ml Sojamelk 20g Cashewnoten 1teentje Versnipperde knoflook 0.5el Citroensap 0.5el Witte azijn of appelazijn 0.25tl Zout Peper
Ultrablade hakmes
Stap 4 /5
Was de pepers en snij ze in kleine blokjes. Schil de ui en snij hem in schijfjes. Snij de augurken in schijfjes.
0.5 Groene peper 0.25 Rode peper 0.5 Ui 2 Augurken
Stap 5 /5
Meng alle ingrediënten en de saus in een kom. Besprenkel net voor het opdienen met bieslook.
0.5 Bieslook