Venkel-zalmcrème
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
70 g Venkel
50 g Gerookte zalm
40 g Mascarpone
0.5 el Dille
Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /6
Zet het stoommandje in de kom van de keukenmachine. Leg de venkel in fijngesneden reepjes in het mandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /6
Wacht tot de venkel is afgekoeld en giet het water uit de kom.
Stap 4 /6
Doe de gerookte zalm, mascarpone, dille en kruiden in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Breng de bereiding met een spatel naar het midden van de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Doe de crème in de glaasjes. Zet ze voor het opdienen in de koelkast.