- Homepage
- Recipe Details Page
Venkel-zalmcrème
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
70 g Venkel
50 g Gerookte zalm
40 g Mascarpone
0.5 el Dille
Zout
Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine.
Water
Stap 2 /6
Zet het stoommandje in de kom van de keukenmachine. Leg de venkel in fijngesneden reepjes in het mandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
70g Venkel
Stoommandje
Stap 3 /6
Wacht tot de venkel is afgekoeld en giet het water uit de kom.
Stap 4 /6
Doe de gerookte zalm, mascarpone, dille en kruiden in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
50g Gerookte zalm 40g Mascarpone 0.5el Dille Zout
Ultrablade hakmes
Stap 5 /6
Breng de bereiding met een spatel naar het midden van de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 6 /6
Doe de crème in de glaasjes. Zet ze voor het opdienen in de koelkast.