- Homepage
- Recipe Details Page
Veloutésoep van courgette met ricotta en munt
- Totale tijd 1u 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 kg Courgettes
500 ml Water
2 Bouillon KUB DUO® Légumes & Herbes du marché van MAGGI
150 g Ricotta
20 Munt
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /2
Voor een goede uitvoering van uw recept en een goed gebruik van uw keukenrobot raden wij u aan om eerst het vaste voedsel in de kom van uw keukenrobot te doen. Voeg daarna pas de vloeistof toe zonder de maximaal toegestane limiet te overschrijden. Deze limiet is in de kom gegraveerd.Voor een perfect resultaat gebruikt u het accessoire 'ultrablade' hakmes. Snijd de courgettes in stukken en leg ze in de kom met het water en de bouillon met het ultrablade hakmes. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.Verleng indien nodig de kooktijd.
1kg Courgettes 500ml Water 2 Bouillon KUB DUO® Légumes & Herbes du marché van MAGGI
Ultrablade hakmes
Stap 2 /2
Voeg de munt en ricotta toe. Vergrendel daarna het deksel en druk op 'Start'.Zet een uur in de koelkast.
150g Ricotta 20 Munt
Ultrablade hakmes