- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté van kastanjes en selder
Velouté van kastanjes en selder
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal Companion Pro HF850810 Kookrobot - 12 programma's - 6 accessoires Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires CUISINE COMPANION Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
150 g Knolselder
60 g Ajuin
10 g Look
30 cl Groentebouillon
1 snuifje Zout
1 snuifje Peper
150 g Kastanjes
5 cl Sojaroom
15 g Pompoenpitten
Coppa
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de selder in vier grote stukken en pel de groente. Spoel af onder water en snijd de selder in blokjes.
Stap 2 /5
Pel de ui en snijd ze in kleine stukjes. Pel de look en verwijder de kiem.
Stap 3 /5
Doe de selderij, de ajuin, de knoflook, de bouillon en de kastanjes in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Voeg de sojaroom toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Proef of de kruiding goed is. Pas indien nodig de consistentie aan door wat bouillon toe te voegen.
Stap 5 /5
Strooi er wat pompoenpitten overheen en werk indien nodig af met stukjes kastanje en peterselie. Dien warm op.