- Homepage
- Recipe Details Page
Veggie ragout
- Totale tijd 1u 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
400 g Droge kikkererwten
3 teentje Fijngehakte look
1.5 kg Butternutpompoen
1 Rode paprika
140 g Koraallinzen
425 g Tomaten in blik
1 tl Geraspte gember
1 tl Kurkumapoeder
1 tl Komijn
1 tl Gerookt paprikapoeder
1 tl Zout
750 ml Groentebouillon
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 1 l water in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 2 /6
Voeg de kikkererwten toe. Sluit het deksel met de dop en druk op ‘Start’. Maak de kom leeg. Spoel de kikkererwten met koud water en laat uitlekken.
400g Droge kikkererwten 3teentje Fijngehakte look
Stap 3 /6
Doe ze opnieuw in de kom van de keukenmachine en dek af met water. Sluit het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Pel de pompoen en snijd in blokjes. Snijd de paprika’s in kleine blokjes.
1.5kg Butternutpompoen 1 Rode paprika
Stap 5 /6
Doe alle ingrediënten in de kom van de keukenmachine en zet onder de bouillon. Sluit het deksel met de dop en druk op 'Start'.
400g Droge kikkererwten 3teentje Fijngehakte look 1.5kg Butternutpompoen 1 Rode paprika 140g Koraallinzen 425g Tomaten in blik 1tl Geraspte gember 1tl Kurkumapoeder 1tl Komijn 1tl Gerookt paprikapoeder 1tl Zout 750ml Groentebouillon
Stap 6 /6
Dien op met quinoa, rucola en wat kokosyoghurt.