Veggie enchilada’s - Recepten Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Veggie enchilada’s

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 21min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    11min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 2 el Zonnebloemolie

  • 1 Fijngehakte ajuinen

  • 0.5 Rode paprika

  • 100 g Gedroogde rode bonen

  • 80 g Uitgelekte maïskorrels

  • 250 g Gearomatiseerde geplette tomaten

  • 1 el Tomatenconcentraat

  • 1 tl Mexicaanse kruiden

  • 4 Mexicaanse tortilla’s

  • Zout

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 2el Zonnebloemolie
  • 1 Fijngehakte ajuinen
  • 0.5 Rode paprika
  • 100g Gedroogde rode bonen
  • 80g Uitgelekte maïskorrels
  • 250g Gearomatiseerde geplette tomaten
  • 1el Tomatenconcentraat
  • 1tl Mexicaanse kruiden
  • 4 Mexicaanse tortilla’s

Stap 2 /6

Doe de olie, ajuin en paprika in de pan. Laat 5 minuten bakken.

  • 2el Zonnebloemolie
  • 1 Fijngehakte ajuinen
  • 0.5 Rode paprika

Stap 3 /6

Voeg de bonen, de maïs, de geplette tomaten, het tomatenconcentraat en de kruiden toe.

  • 100g Gedroogde rode bonen
  • 80g Uitgelekte maïskorrels
  • 250g Gearomatiseerde geplette tomaten
  • 1el Tomatenconcentraat
  • 1tl Mexicaanse kruiden

Stap 4 /6

Voeg wat zout toe. Laat 6 minuten bakken.

Stap 5 /6

Vul de tortilla’s.

  • 4 Mexicaanse tortilla’s

Stap 6 /6

Dien warm op.