- Homepage
- Recipe Details Page
Vegetarische ragout
- Totale tijd 1u 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
260 g Droge kikkererwten
2 teentje Versnipperde knoflook
1 kg Butternutpompoen
0.5 Rode peper
90 g Rode linzen
280 g Ingemaakte tomaten
1 tl Gember, geraspt
1 tl Kurkuma
1 tl Komijn
1 tl Gerookte paprika
1 tl Zout
500 ml Groentebouillon
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 1 l water in de mixerkom. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 2 /6
Voeg de kikkererwten toe, vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’. Maak de kom leeg, spoel de kikkererwten met koud water en laat ze uitlekken.
260g Droge kikkererwten 2teentje Versnipperde knoflook
Stap 3 /6
Giet ze terug in de mixerkom en bedek met water. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 4 /6
Pel de pompoen en snij hem in blokjes. Snij de pepers en in kleine blokjes.
1kg Butternutpompoen 0.5 Rode peper
Stap 5 /6
Doe alle ingrediënten in de mixerkom en bedek met ze met de bouillon. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
260g Droge kikkererwten 2teentje Versnipperde knoflook 1kg Butternutpompoen 0.5 Rode peper 90g Rode linzen 280g Ingemaakte tomaten 1tl Gember, geraspt 1tl Kurkuma 1tl Komijn 1tl Gerookte paprika 1tl Zout 500ml Groentebouillon
Stap 6 /6
Opdienen met quinoa, rucola en een beetje kokosyoghurt.