Vegetarische ragout
- Totale tijd 1u 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
260 g Droge kikkererwten
2 teentje Versnipperde knoflook
1 kg Butternutpompoen
0.5 Rode peper
90 g Rode linzen
280 g Ingemaakte tomaten
1 tl Gember, geraspt
1 tl Kurkuma
1 tl Komijn
1 tl Gerookte paprika
1 tl Zout
500 ml Groentebouillon
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Giet 1 l water in de mixerkom. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 2 /6
Voeg de kikkererwten toe, vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’. Maak de kom leeg, spoel de kikkererwten met koud water en laat ze uitlekken.
Stap 3 /6
Giet ze terug in de mixerkom en bedek met water. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 4 /6
Pel de pompoen en snij hem in blokjes. Snij de pepers en in kleine blokjes.
Stap 5 /6
Doe alle ingrediënten in de mixerkom en bedek met ze met de bouillon. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Stap 6 /6
Opdienen met quinoa, rucola en een beetje kokosyoghurt.