- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vegan cinnamon rolls
Vegan cinnamon rolls
- Totale tijd 3u 40min
- 35min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 2u 25min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal Companion Pro HF850810 Kookrobot - 12 programma's - 6 accessoires Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires CUISINE COMPANION Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
2 el Amandelpasta
2 el Ongeraffineerde rietsuiker
1 tl Kaneelpoeder
1 tl Bakkersgist in poeder
12 cl Ongezoete sojamelk
1 el Ongeraffineerde rietsuiker
235 g Bloem
1 snuifje Zout
35 g Plantaardige margarine
Bloem
25 g Kokosmelk
15 g Agavesiroop
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /11
Doe de melk en de gist in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneedmes/crusher. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /11
Voeg de suiker, de bloem en het zout toe. Sluit het deksel zonder de dop en druk op 'Start'. Voeg beetje bij beetje de in blokjes gesneden margarine toe door de opening van de dop.
Stap 3 /11
Het deeg moet glad zijn en loskomen van de randen. Herstart het programma als dat niet het geval is.
Stap 4 /11
Sluit de dop en laat het deeg in de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /11
Haal het deeg uit de keukenmachine. Bestuif het werkblad grondig met bloem en druk het deeg met een deegroller plat tot een rechthoek met een dikte van 1/2 cm.
Stap 6 /11
Smeer de amandelpasta over het volledige oppervlak van het deeg. Bestrooi met ongeraffineerde suiker en rol het deeg op in de lengte.
Stap 7 /11
Snijd de worst in schijfjes en leg ze in de vorm. Dek af met een schone vaatdoek en laat 45 minuten rusten.
Stap 8 /11
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 9 /11
Zet 20 minuten in de oven en houd het bakproces goed in de gaten.
Stap 10 /11
Laat afkoelen en haal uit de vorm.
Stap 11 /11
Meng de kokosmelk met de agavesiroop. Werk de brioche af met de mengsel. Indien gewenst kun je uiteraard ook afwerken met stukjes praliné.