Vegan chocoladecrème met zijdetofu
- Totale tijd 1u 19min
- 10min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
240 g Fondant dessertchocolade
480 g Zijdetofu
4 tl Amandelpasta
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de stukjes chocolade in de kom van de keukenmachine met de menger. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang de menger door het Ultrablade-hakmes. Voeg de zijdetofu en de amandelpasta toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Schraap de randen. Meng indien nodig opnieuw tot een homogene textuur.
Stap 4 /5
Giet de crème in glaasjes.
Stap 5 /5
Zet minstens een uur voor het opdienen in de koelkast.