- Homepage
- Recipe Details Page
Vegan chocoladecrème met zijdetofoe
- Totale tijd 1u 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
120 g Donkere bakchocolade
240 g Zijdetofoe
2 tl Amandelpuree
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Snij de chocolade in stukken.
120g Donkere bakchocolade
Stap 2 /5
Doe de chocolade in de mixerkom met de mixer bevestigd. Vergrendel het deksel met de dop en druk op ‘Start’.
120g Donkere bakchocolade
Menger
Stap 3 /5
Vervang de mixer door het Ultrablade-mes. Voeg de zijdetofoe en amandelpuree toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op ‘Start’. Schraap de zijkanten af. Mix indien nodig opnieuw tot je een gladde textuur krijgt.
240g Zijdetofoe 2tl Amandelpuree
Ultrablade hakmes
Stap 4 /5
Giet de crème in kleine verrines.
Stap 5 /5
Zet voorafgaand aan het opdienen minstens een uur in de koelkast.