Varkensvlees-pruimenpaté
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
60 g Spekjes (naturel of gerookt)
60 g Paté van goede kwaliteit (minder vet)
160 g Gehakte varkensnek
50 g Pruimen, ontpit en in blokjes gesneden
2 cl Armagnac (optioneel)
2 teentje Knoflook, gepeld, ontkiemd en gesnipperd (optioneel)
30 g Paneermeel
Zout
Peper
Muskaat
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Meng alle ingrediënten in een kom. Verdeel evenredig over de glaasjes en druk goed aan.
Stap 3 /5
Sluit de glaasjes met de deksels. Zet ze in de kuip met 200 ml water.
Stap 4 /5
Kooktijd onder hoge druk
Stap 5 /5
Zet in de koelkast en serveer koud (laat een nacht in de koelkast staan).