Varkensvlees met karamel
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 el Poedersuiker
1 kg Varkensnek in blokjes van 2 cm
3 el Sojasaus
6 el Nuôc man-saus
3 teentje Knoflook, gepeld en gesnipperd
3 tl Verse gember, gepeld en fijngesneden
1.5 Rode ui, gepeld en gesnipperd
3 el Sesamolie
17 cl Water
15 g Maïsmeel, opgelost in een beetje water
Bereiding
Stap 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /9
Pel en snipper de knoflook.
Stap 3 /9
Schil en snipper de ui.
Stap 4 /9
Marineer het varkensvlees in een kom met de sojasaus en de nuöc mam.
Stap 5 /9
Strooi de suiker op de bodem van de kuip. Kook tot karamel.
Stap 6 /9
Voeg het varkensvlees en de marinade, gember, knoflook en ui toe. Bak.
Stap 7 /9
Besprenkel met olie, water en zetmeel. Roer door elkaar.
Stap 8 /9
Kooktijd onder druk: 13 min.
Stap 9 /9
Serveer met Thaise rijst.