Varkensribbetjes
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
800 g Varkensribbetjes
1 teentje Look
40 cl Water
3 el Aardbeienjam
2 el Tomatensaus
1 tl Look
2 el Sojasaus
3 el Witte wijn
3 el Water
Zout en peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Doe alle ingrediënten - behalve de ribbetjes, de knoflook en het water - in een mengkom. Zet apart.
Stap 3 /6
DOe het water, de look en de ribbetjes in de kom. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 5 /6
Laat de ribbetjes uitlekken en doe terug in de kom met de saus.
Stap 6 /6
Zet het Extra Crisp-deksel erop en start het Grill #2-programma (20 min. op 200 °C). Roer halverwege de gaartijd.