Varkensmignonette met zoetzure saus
- Totale tijd 32min
- 5min
Voorbereidingstijd - 27min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Varkensmignonette
170 g Grote rode paprika
170 g Grote groene paprika
150 g Fijngehakte ajuin
9 g Look
1 el Verse basilicum
1 tl Verse gember
30 g Sojasaus
60 g Ketchup
0.5 blokje Kalfsfond
20 cl Water
1 el Wijnazijn
1 el Bruine suiker
4 el Plantaardige olie
Zout
Bloem
Bereiding
Stap 1 /9
Snij de varkensmignonette in grove stukken (van ongeveer 70 g).
Stap 2 /9
Bestrooi ze met bloem en breng ze op smaak met peper en zout.
Stap 3 /9
Bevestig de gewone schijf aan de keukenmachine met de mengkom, zonder het deksel. Druk op ‘Start’.
Stap 4 /9
Voeg plantaardige olie en de stukken varkensmignonette toe. Klik op ‘Start’ en meng goed om een homogene bruining te krijgen.
Stap 5 /9
Voeg de gember en basilicum toe. Zet dit aan de kant in een kom.
Stap 6 /9
Spoel en droog de kom van de keukenmachine.
Stap 7 /9
Voeg de olie, de in tukjes van 2 cm groenten, de look en de bruine suiker toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel. Roer af en toe om.
Stap 8 /9
Voeg de ketchup, het water, de kalfsfond, de azijn, de sojasaus en de varkensfilets toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 9 /9
Dien warm op.