- Homepage
- Recipe Details Page
Varkensmignonette met zoetzure saus
- Totale tijd 32min
- 5min
Voorbereidingstijd - 27min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
500 g Varkensmignonette
170 g Grote rode paprika
170 g Grote groene paprika
150 g Fijngehakte ajuin
9 g Look
1 el Verse basilicum
1 tl Verse gember
30 g Sojasaus
60 g Ketchup
0.5 blokje Kalfsfond
20 cl Water
1 el Wijnazijn
1 el Bruine suiker
4 el Plantaardige olie
Zout
Bloem
Bereiding
Stap 1 /9
Snij de varkensmignonette in grove stukken (van ongeveer 70 g).
500g Varkensmignonette
Stap 2 /9
Bestrooi ze met bloem en breng ze op smaak met peper en zout.
Zout Bloem
Stap 3 /9
Bevestig de gewone schijf aan de keukenmachine met de mengkom, zonder het deksel. Druk op ‘Start’.
Stap 4 /9
Voeg plantaardige olie en de stukken varkensmignonette toe. Klik op ‘Start’ en meng goed om een homogene bruining te krijgen.
4el Plantaardige olie
Stap 5 /9
Voeg de gember en basilicum toe. Zet dit aan de kant in een kom.
1el Verse basilicum 1tl Verse gember
Stap 6 /9
Spoel en droog de kom van de keukenmachine.
Stap 7 /9
Voeg de olie, de in tukjes van 2 cm groenten, de look en de bruine suiker toe. Druk op ‘Start’ zonder het deksel. Roer af en toe om.
170g Grote rode paprika 170g Grote groene paprika 150g Fijngehakte ajuin 9g Look 1el Bruine suiker 4el Plantaardige olie
Stap 8 /9
Voeg de ketchup, het water, de kalfsfond, de azijn, de sojasaus en de varkensfilets toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
30g Sojasaus 60g Ketchup 0.5blokje Kalfsfond 20cl Water 1el Wijnazijn
Stap 9 /9
Dien warm op.