- Homepage
- Recipe Details Page
Varkensmignonette met paprikapoeder en bulgur met groenten
- Totale tijd 55min
- 20min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
800 g Varkensmignonette
110 g Ajuin
3 g Look
100 g Wortel
150 g Preiwit
300 g Bulgur
3 snuifje Zout
50 cl Warm water
2 tl Paprikapoeder
3 cl Olijfolie
5 g Kalfsfond
30 cl Kokosmelk
1 tl Paprikapoeder
45 cl Water
Zout
Accessoires
Menger Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de gepelde en gesneden wortel, de gewassen en zeer fijn gesneden prei, de bulgur en het zout in een kom. Giet er warm water over. Laat gedurende 15 minuten garen.
100g Wortel 150g Preiwit 300g Bulgur 3snuifje Zout 50cl Warm water
Stap 2 /6
Doe de geschilde en fijngehakte ajuin en look in een schaal. Leg er de varkensmignonette op en bestrooi met het paprikapoeder, het zout, de peper en de olijfolie. Meng goed.
800g Varkensmignonette 110g Ajuin 3g Look 2tl Paprikapoeder 3cl Olijfolie Zout
Stap 3 /6
Doe de kokosmelk, de kalfsfond, het paprikapoeder en het warm water in de kom van de keukenmachine met de menger. Sluit het deksel zonder de vulstop.
5g Kalfsfond 30cl Kokosmelk 1tl Paprikapoeder 45cl Water
Menger Stoom- accessoire
Stap 4 /6
Plaats de externe stoomkoker. Voeg het vlees toe met de marinade.
Stap 5 /6
Plaats de middelste plaat en doe er de bulgur op. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stoom- accessoire
Stap 6 /6
Snijd de varkensmignonette in schijfjes en dien op.