Varkensmignonette met paprikapoeder en bulgur met groenten
- Totale tijd 55min
- 20min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
800 g Varkensmignonette
110 g Ajuin
3 g Look
100 g Wortel
150 g Preiwit
300 g Bulgur
3 snuifje Zout
50 cl Warm water
2 tl Paprikapoeder
3 cl Olijfolie
5 g Kalfsfond
30 cl Kokosmelk
1 tl Paprikapoeder
45 cl Water
Zout
Accessoires
Menger Stoom- accessoire
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de gepelde en gesneden wortel, de gewassen en zeer fijn gesneden prei, de bulgur en het zout in een kom. Giet er warm water over. Laat gedurende 15 minuten garen.
Stap 2 /6
Doe de geschilde en fijngehakte ajuin en look in een schaal. Leg er de varkensmignonette op en bestrooi met het paprikapoeder, het zout, de peper en de olijfolie. Meng goed.
Stap 3 /6
Doe de kokosmelk, de kalfsfond, het paprikapoeder en het warm water in de kom van de keukenmachine met de menger. Sluit het deksel zonder de vulstop.
Stap 4 /6
Plaats de externe stoomkoker. Voeg het vlees toe met de marinade.
Stap 5 /6
Plaats de middelste plaat en doe er de bulgur op. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 6 /6
Snijd de varkensmignonette in schijfjes en dien op.